Congres Mens Centraal: vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening

Werk je bij de overheid in het veld van communicatie en/of dienstverlening? En wil jij mensen beter van dienst zijn? Zoek je tips en handvatten om concreet aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor het congres van het programma Mens Centraal op donderdag 8 september 2022.

De Rijtuigenloods in Amersfoort is die dag het decor voor een programma vol inspiratie, ideeën en verhalen met  als vertrekpunt: hoe stel je mensen centraal in overheidscommunicatie en -dienstverlening? Met de juiste handvatten kun je echt het verschil maken in het leven van mensen.

Programma

We helpen je op weg met workshops over onder meer design thinking, doelgroeponderzoek, werken vanuit levensgebeurtenissen en hoe je van inzicht naar impact en concrete oplossingen voor mensen komt. Praktijkvoorbeelden en natuurlijk de ervaringen van burgers zelf kleuren het programma in. Je ontmoet mensen die werkzaam zijn in de communicatie en dienstverlening van gemeentes, ministeries, provincies, uitvoeringsorganisaties en waterschappen.

Het programma is nog in ontwikkeling. Houd deze pagina of onze LinkedIn in de gaten voor meer informatie.

Zet de datum alvast in je agenda en schrijf je nu al in!

Afsluiting programma Mens Centraal

Het programma Mens Centraal eindigt na vier jaar als zelfstandig overheidsbreed programma. Maar het gedachtegoed, de werkwijze en ontwikkelde methodiek van het programma gaan door! Samen zorgen we voor informatie en dienstverlening meer op maat, vanuit de leefwereld van mensen. Digitaal waar het kan en met persoonlijk contact waar dat beter is. Het congres is de laatste bijeenkomst van het programma Mens Centraal. Hier staan geleerde lessen van de afgelopen jaren staan centraal en er is aandacht voor de officiële overdracht van onderdelen van het programma.

Details

Waar: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61 in Amersfoort (op loopafstand van het NS station)

Wanneer: Donderdag 8 september 2022 van 10:00 uur tot 16:00 (met aansluitend een borrel)

Voor wie: Of je nu bestuurder, communicatieadviseur of baliemedewerker bent. Iedereen die bij de overheid werkt in het veld van communicatie en/of dienstverlening is welkom.

Privacy

Om de feitelijke registratie (en de daar op volgende participatie) voor dit congres zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, wordt dit gedaan door Yellenge. Zij zijn ook de makers van de app waarvan je gebruik kunt maken tijdens het congres. Ten behoeve van dit congres hebben wij alleen je zakelijk e-mailadres nodig zodat we met je kunnen communiceren. Het is echter wel mogelijk om, indien je dat zelf wenst, méér persoonlijke informatie te delen m.b.v. de app. De Yellenge app heeft eigen privacyverklaring. Enkele weken voor het congres wordt de app beschikbaar gesteld.

De dag na het evenement worden alle persoonsgegevens verwijderd uit onze systemen én uit de systemen van Yellenge. Je gegevens worden niet met anderen dan Yellenge gedeeld en je kunt gebruik maken van je rechten conform de AVG. Om als gast deel te nemen aan het congres, geeft je ons toestemming voor het gebruik van je e-mailadres, door gebruik te maken van de op deze webpagina opgenomen link.