Aanmelding deelname onderzoek naar uw ervaring met Qii

Fijn dat u ons meer wilt vertellen over uw ervaring met Qii. Uw ervaring helpt bij verdere verbetering van het digitaal delen van gegevens.

Over het onderzoek

  • Het onderzoek is in opdracht van de Rijksoverheid.
  • Het betreft een online interview (videocall) van 30 tot 45 minuten.
  • Het interview wordt afgenomen door onafhankelijk onderzoeksbureau MARE. 
  • Uw medewerking is geheel vrijblijvend en zal geen gevolgen hebben voor de dienstverlening van en relatie met Qii, WoningNet en/of de Rijksoverheid.
  • De vergoeding is € 40,- en wordt na afloop van het onderzoek overgemaakt.

Praktische zaken

Om deel te kunnen nemen is het van belang dat u in het bezit bent van een computer of laptop met een goede internetverbinding en een werkende camera en microfoon.

Deelname

Als u wilt deelnemen, wilt u dan uw naam en telefoonnummer achterlaten via onderstaand formulier? U wordt dan binnen een aantal weken telefonisch benaderd door MARE voor het maken van een afspraak voor het interview. Het interview vindt plaats op een werkdag op een moment dat voor u goed uitkomt. Na het inplannen van de afspraak volgt een uitnodiging met een link om deel te kunnen nemen.

We willen u er met nadruk op wijzen dat het wel of niet meewerken aan het onderzoek  géén invloed heeft  op het toewijzen van de woning.

Alvast hartelijk dank voor uw interesse!

Uw gegevens

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Regio *

Dit is een verplicht veld

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij, het ministerie van Algemene Zaken, vragen naar uw gegevens, zodat onderzoeksbureau MARE contact met u op kan nemen. Nadat wij ze hebben doorgegeven vernietigen wij uw gegevens, uiterlijk 15 oktober. MARE neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor het interview. Na afloop van het onderzoek vernietigen zij uw gegevens uit hun systemen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn u te benaderen voor het interview.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij zetten uw gegevens door naar onderzoeksbureau MARE. U wordt gebeld door een onderzoeker van MARE om het interview in te plannen.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Nadat uw gegevens zijn verstrekt aan onderzoeksbureau MARE, worden uw gegevens, uiterlijk 15 oktober, uit onze systemen verwijderd. MARE vernietigt uw gegevens na afloop van het onderzoek.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *