Meedoen aan onderzoek naar gemeentelijk maatwerk

Onlangs heeft u contact gehad met gemeente Rotterdam over het inschrijven op een woon- of verblijfplaats. Fijn dat u ons meer wilt vertellen over uw contact met de gemeente. En hoe u de ondersteuning van de gemeente heeft ervaren. Uw ervaringen worden gebruikt om het contact met en de ondersteuning van de gemeente te verbeteren. Niet alleen in Rotterdam, maar in het hele land.

Programma Mens Centraal geeft opdracht tot dit onderzoek en voert dit uit in  samenwerking met de gemeente Rotterdam. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MARE research. Het gesprek met MARE research is anoniem, uw naam wordt nergens vermeld.

Het gesprek zal via videobellen of telefonisch plaatsvinden. Daarom is het belangrijk dat u  beschikt over een computer (desktop of laptop) met camera en een internetverbinding. Of over een mobiele telefoon met camera. Indien u niet in beeld wilt komen is alleen een telefonisch ook mogelijk maar dat heeft niet de voorkeur.

Meedoen aan een onderzoek naar gemeentelijk maatwerk gericht inschrijving in de gemeente.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

In deze periode bent u in overleg met de gemeente Rotterdam hoe u ingeschreven kunt worden omdat u geen eigen huis hebt of omdat u ergens verblijft waar u niet woont. Dit wordt gemeentelijk maatwerk met betrekking tot inschrijving in de gemeente genoemd. Wij willen onderzoek doen naar hoe u dit overleg ervaart en of er naar uw mening verbeteringen mogelijk zijn. Mens Centraal geeft opdracht voor dit onderzoek en dit zal worden uitgevoerd door onderzoeksbureau MARE. Uw gegevens, naam en telefoonnummer worden alleen gebruikt voor dit onderzoek en verder met niemand anders gedeeld en na afloop meteen vernietigd.

Akkoordverklaring(verplicht)