Jesse Leemput

Hoi ik ben Jesse Leemput, ik ben adviseur dienstverlening bij de gemeente Tilburg. De afgelopen jaren heb ik dit in de rol van adviseur, projectleider en programmamanager mijn bijdrage mogen leveren aan het toegankelijk maken van de dienstverlening van de overheid.

Mijn ervaring ligt op het snijvlak van mens, techniek en organisatie. Waarbij een focus ligt op interacties tussen mensen en de overheid. In mijn werk heb ik complexe systemen en veranderingen doorgevoerd. Waarbij ik met name werkzaam ben geweest in de dienstverleningskant van de overheid. Hierbij heb ik verschillende teams en projecten mogen aansturen. Ook ben ik betrokken bij landelijke ontwikkelingen om de dienstverlening van de gehele overheid te verbeteren.

Specialiteit

Ik ben analytisch sterk, nieuwsgierig en altijd bezig met te kijken wat de volgende verbeterstap in de dienstverlening van de overheid is. Ik leg graag de verbinding tussen techniek en de praktijk en sta graag met mijn benen in de modder. Ik vind het leuk om met praktische oplossingen bezig te zijn waar mensen echt iets aan hebben. Als procesbegeleider vind ik het leuk om focus aan te brengen bij teams en teams te helpen in het structureren van hun opgave.

Ik leg graag de verbinding tussen techniek en de praktijk en sta graag met mijn benen in de modder.

Werkervaring

Bij de gemeente Tilburg werk ik hard om de organisatie klaar te stomen voor nieuwe vormen van dienstverlening. Hierbij proberen we nieuwe dingen die voor de overheid niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Omnichannel dienstverlening waarbij de inwoner en bedrijven centraal staan. Dit doe ik op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau en in verschillende rollen en binnen verschillende domeinen.

Persoonlijkheid en stijl van werken

Ik ben nieuwsgierig, benaderbaar, vasthoudend, betrouwbaar en breed geïnteresseerd. Ik hou er van om met een team samen aan een concreet doel te werken en zaken te structureren.

Kortom

Een nieuwsgierige collega op wie je kan bouwen.

Bekijk wat een interactiecoach voor jou kan betekenen.