Patrick Rancuret

Hi, ik ben Patrick Rancuret. Sinds 2018 werk ik als programmaleider digitale dienstverlening bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

In mijn werk heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met digitalisering, communicatie en dienstverlening bij de overheid. Nu bij de ACM, daarvoor in verschillende rollen bij de gemeente Den Haag. Daarnaast heb ik nog een aantal jaar bij een consultancy bureau gewerkt dat zich specialiseerde in klantinteractie.

Specialiteit

Ik ben me in mijn werk steeds meer gaan richten op klantgerichte (of eigenlijk mensgerichte) ontwikkeling van producten en diensten. Inmiddels heb ik de nodigeĀ  ervaring opgedaan met zaken als klantreizen, UX-onderzoek, service design en (digitale) dienstverlening.

Daarbij vind ik het leuk om (creatieve) sessies te begeleiden en help ik teams graag verder bij het ontwikkelen van hun visie en strategie.

Werkervaring

Bij de ACM help ik de organisatie om de behoefte van bedrijven en consumenten inzichtelijk te krijgen en de (digitale) dienstverlening te verbeteren.

  • Visie & strategie;
  • Service design;
  • Ux onderzoek;
  • Ontwikkeling klantportaal.

Bij de gemeente Den Haag hield ik me vanuit de Directie Communicatie onder meer bezig met:

  • Online strategie;
  • (Social) media monitoring & webcare;
  • Agile werken.

Persoonlijkheid en stijl van werken

Ik: Nieuwsgierig, creatief en verbindend. Ik hou ervan om samen met een team iets moois op te bouwen. Ik word blij van concrete resultaten, maar heb altijd oog voor het grotere plaatje. Dat laatste zal iets te maken hebben met mijn Bedrijfskundige achtergrond.

Ik word blij van concrete resultaten, maar heb altijd oog voor het grotere plaatje.

Kortom

Een enthousiaste en leergierige professional die graag samen bouwt aan mensgerichte producten en diensten bij de overheid.

Bekijk wat een interactiecoach voor jou kan betekenen.