Paul van der Heijde

Betrokken, creatieve en actiegerichte ontwerper, maker en uitvoerder van de professionele dialoog. Scherpe denk- en tekstcoach voor adviserende professionals, projectleiders, programmamanagers en directeuren met weinig strategische ondersteuning. Zij willen hun kennis en ideeën slimmer, compacter en met meer focus en overtuigingskracht communiceren.

Specialiteit

Ik werk vooral binnen complexe organisaties, programma’s en projecten met veel actoren, waarbij de nadruk ligt op strategie, idee-ontwikkeling, richting, besluitvorming en verantwoording.

Werkervaring

Ik ben betrokken geweest bij een groot aantal projecten waarin de dienstverlening van de overheid aan burgers en ondernemeningen centraal stond. Mijn focus daarbij is altijd de logica en de kwaliteit van de interactie. Vandaar dat ik via mijn bijdrage aan de Interactiestrategie in contact ben gekomen met het programma Mens Centraal.

Mijn focus is altijd de logica en de kwaliteit van de interactie.

Persoonlijkheid en stijl van werken

In mijn coaching draait het om het maken van focus in denk- en communicatieprocessen. Anders gezegd: focus op focus. Ik werk graag met kleine slagvaardige clubjes mensen die warm worden van geestelijk handwerk.

Kortom

Denken is leuk, samen denken is nog leuker!

Bekijk wat een interactiecoach voor jou kan betekenen.